Strijders van de Silverdome: Borg Groep B.V. en Sporting Club Zoetermeer slaan de handen ineen voor maatschappelijke
impact

Bij Borg Groep B.V. staat kwaliteit in de bouw centraal, waarbij we als spin in het web fungeren tussen overheid en bouwsector. We vertalen wet- en regelgeving naar praktische toepassingen, toetsen bouwplannen en houden toezicht op de uitvoering. Maar we gaan verder dan dat. Onze betrokkenheid bij een kwalitatief goede leefomgeving drijft ons om terug te geven en succes te delen.

Op 12 december organiseerde Sporting Club Zoetermeer het evenement “Strijders van de Silverdome”. In samenwerking met Sporting Club Zoetermeer en Stichting Leergeld, die gezinnen met een laag inkomen ondersteunt, hebben we een gezamenlijk doel omarmd.

Stichting Leergeld helpt gezinnen ook aan benodigdheden, zoals fietsen en laptops. Met deze voorzieningen kunnen kinderen uit lage inkomensgezinnen net als hun leeftijdsgenootjes op de fiets naar school en huiswerk maken op een laptop.

Het enthousiasme van Borg Groep B.V. voor sport en beweging komt tot uiting in het sponsoren van de sportdag “Strijders van de Silverdome”. Dankzij de sponsoring van Borg Groep B.V. konden 30 kinderen genieten van diverse sportactiviteiten in de Silverdome en de omgeving. Door middel van een schaatssponsorloop hebben de kinderen een indrukwekkend bedrag van €750,85 ingezameld voor Stichting Leergeld Zuid-Holland Midden. Deze geweldige prestatie van de Strijders van de Silverdome heeft geresulteerd in een prachtige cheque die kon worden overhandigd aan Stichting Leergeld. Met dit bedrag kunnen 7 Zoetermeerse kinderen, uit gezinnen die het financieel zwaar hebben, een fiets ontvangen.

Mark Schutjens, bestuurssecretaris-directeur van Stichting Leergeld Zuid-Holland Midden, deelt zijn waardering voor deze inzet: “Het is hartverwarmend om te zien dat de Strijders van de Silverdome zich inzetten voor hun leeftijdsgenootjes door middel van sportactiviteiten. Met de opbrengsten kunnen we 7 kinderen blij maken met een fiets, zodat zij ook kunnen genieten van lichaamsbeweging. We zijn de Strijders van de Silverdome en de organisatie van het evenement dankbaar voor dit mooie gebaar.” Aldus Mark Schutjens.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE
NIEUWSBRIEF!