Selecteer een pagina

“Strijders van de Silverdome”

door | 23-11-2021

Borg Groep B.V. zet zich in als een spin in het web voor de kwaliteit in de bouw. Hierin speelt Borg Groep B.V. een prominente rol tussen de overheid en de bouwsector. Wij maken de vertaalslag van wet- en regelgeving omtrent het bouwen naar de praktische toepassing bij bouwprojecten.

Borg Groep B.V. brengt de boodschap tussen betrokken partijen duidelijk en efficiënt over door het toetsen van bouwplannen en het toezicht houden op de uitvoering. Ook adviseren wij de overheid, aannemers en projectontwikkelaars over de huidige wet- en regelgeving en de ontwikkelingen hieromtrent.

Borg Groep B.V. beoogt een kwalitatief goede leefomgeving waarbij het maatschappelijk belang een grote rol speelt. Dit maakt dat wij het ook belangrijk vinden om terug te geven en succes te delen.  Wij zetten ons met alle liefde in voor maatschappelijke doelstellingen. Dit doen wij door de samenwerking aan te gaan met partijen die zich inzetten voor een goed doel. Wij vinden het belangrijk dat iedereen dezelfde kansen krijgt. In dit geval zijn wij de samenwerking aangegaan met Sporting Club Zoetermeer en Stichting Leergeld.

Leergeld
Stichting Leergeld helpt gezinnen met een laag inkomen of hoge schulden aan spullen waarmee kinderen volwaardig meekunnen doen op school en in de samenleving. Zo kan er bijvoorbeeld een fiets, laptop, verjaardagsbox of een pasje om kleding mee te kopen voor een kind aangevraagd worden. Met deze voorzieningen kunnen deze kinderen net als hun leeftijdsgenootjes op de fiets naar school en huiswerk maken op een laptop.

Sponsordoel
Het sponsordoel van de sportdag zijn Kindpassen. Dit zijn betaalpasjes met hierop een budget van €85,- waarmee kinderen in aangesloten winkels in Zoetermeer zelf kleding uit kunnen zoeken en kunnen kopen. Met elke €85,- die bij elkaar geschaatst wordt, maken jullie een kind blij.

Borg Groep B.V. vindt sporten en bewegen heel belangrijk. Daarom sponsoren wij het initiatief van Sporting Club Zoetermeer met “Strijders van de Silverdome”. Dertig kinderen zullen zoveel mogelijk rondjes schaatsen en sportactiviteiten verrichten. Het doel is om zoveel mogelijk geld binnen te halen voor gezinnen die minder te besteden hebben. Met de opbrengst kunnen kinderen een fiets aanschaffen bij Leergeld en ook in beweging komen.