Selecteer een pagina

Fotoalbum “Strijders van de Silverdome”

door | 21-12-2021

Strijders van de Silverdome sporten voor de kinderen van Leergeld

Zondag 12 december organiseerde Sporting Club Zoetermeer het fantastische evenement Strijders van de Silverdome! Door de sponsoring van Borg Groep B.V. konden 30 kinderen genieten van het schaatsen, voetballen, kickboksen in de Silverdome en het bootcampen en discgolfen in de omgeving. In samenwerking met Sporting Club Zoetermeer hebben wij een maatschappelijk doel uitgekozen om daarvoor geld in te zamelen. Door de kids werd via een schaatssponsorloop een mooi bedrag bij elkaar geschaatst voor Stichting Leergeld Zuid-Holland Midden. Aan het einde van de dag konden wij een prachtige cheque met een bedrag van €750,85 overhandigen aan Stichting Leergeld! Hier kunnen 7 Zoetermeerse kinderen, uit gezinnen die het niet breed hebben, een fiets ontvangen.

De kinderen van Sporting Club Zoetermeer hebben een fantastische prestatie geleverd, vindt ook Mark Schutjens, bestuurssecretaris-directeur van Stichting Leergeld Zuid-Holland Midden.

“Het is hartverwarmend om te zien dat de Strijders van de Silverdome zich inzetten voor hun leeftijdsgenootjes door middel van sportactiviteiten. Met de opbrengsten kunnen we 7 kinderen blij maken met een fiets, zodat zij ook kunnen genieten van lichaamsbeweging. We zijn de Strijders van de Silverdome en de organisatie van het evenement dankbaar voor dit mooie gebaar.” Aldus Mark Schutjens.